Bbm-verktyg.se

Min blogg om bygg och renovering hemma

Handdukstorkar

- Posted in Bygg by

Handdukstorkar som är så bra som det påstås!

I valet och kvalet befann jag mig när det gällde handdukstorkar. Hade nyss färdigställt nytt badrum i var och en av samtliga åtta lägenheter som tillsammans ingår i det semesterboende som jag har här på Österlen.

Allt skulle vara tipptopp med boendet och här gällde high end lyx för mina framtida gäster. Sängar och sängkläder, belysning som sätter känslan dag som kväll, speglar, golv, tak och väggar, fönster och alla soft furnishings som gardiner, slängkuddar, faux pälsplädar, tasslar och mjuka djupa mattor.

Som ivrig och frekvent gäst på diverse olika B&Bs runt om i landet and abroad vet jag vad jag gillar, och vad jag inte gillar, så att säga. När det sedan kom till att skapa eget B&B så hade jag allt i huvudet och jag satte det med finess. Varenda detalj.

Den sista detaljen var handdukstorkar, som sagt. Är de bra frågade jag mig själv utifrån min nya roll som B&B ägare med budget att hålla mig till. Jag ställde inte frågan som gäst. Där tänkte jag fel. Man ska ju a l l t i d utgå från gästens perspektiv och önskemål, och som gäst ä l s k a r jag varma, torra och fräscha handdukar (och inte minst, badrockar!).

Saken var klar, jag köpte in nio handdukstorkar (en till mitt eget hem, så klart) och upp med dem på väggarna i varje badrum. Fick ta till en behörig hantverkare, det handlade ju trots allt om el och dessutom i ett våtrum. Måste bli rätt och säkert.

Det är i de minsta detaljerna som helheten skapas. Låt mig förtydliga: alla hotell och B&B (nåväl, de flesta) tillhandahåller hårfönar, eller hur? I mina semesterlägenheter har mina gäster tillgång till hårfön OCH plattång. Det är det lilla som ger ett stort mervärde och minnen för livet. Och lyx. Logo emblazed badtofflor på köpet, var så god!

Handdukstorkar som är påslagna vid ankomst med sköna mjuka handdukar som är varma och goa, redo att göra nytta efter enuppfriskande dusch för trötta resenärer är vad jag kallar att "ace it" - sätta det där som man inte förväntar sig men som tilltalar på alla plan och skapar ambience för resten av vistelsen. "Start on the summit and notch it up from there, the sky's the limit."

Är du ute efter riktigt bra handdukstorkar så rekommenderar jag verkligen den här leverantören. Ställ dina frågor, berätta hur det ser ut hos dig, förtydliga dina behov och önskemål och det hjälper dig hela vägen till hamn. Och frågan löd: handdukstorkar - är det bra? Svar: ja!

Warm regards!

handdukstorkar är lösningen